Mindig minden változik...

Mindig minden változik...

Arc és talpak

2020. augusztus 25. - kocsistimea

Eszméletlen, hogy mit hozott ez a tavasz... Ha tudtam volna sem biztos, hogy fel tudok rá készülni. De végül is minden jól alakult.

Teljes átalakulásban vagyok még mindig. A lepkebáb kutyafüle hozzám képest néha. Érdekes, szép, és aztán valami csoda bújik ki belőle. 

www_tvn_hu_5aaa93d1872ef9560e4ad9e0a812ae77.jpg

A legkomolyabb változás az volt, hogy a teljes test és hát masszázsokat el kellett engednem. A testem már jelzett, hogy nem bírja a tempót. Így maradt a fej és talp masszázs. Amihez nemrég, két újabbat raktam hozzá.

Az arcszépítő masszázs kifejezetten Hölgyeknek alkotva a Bewit fantasztikus Holisztikus kozmetikumaival és hidrolátum vizeivel. 

ke_pernyo_foto_2020-08-25_12_06_52.png

Az Energetizáló talpmasszázs a csakrákat célozza meg a talpon keresztül. Így kiváló egyensúlyba hozó, minden szinten.

ke_pernyo_foto_2020-08-25_12_09_02.png

Természetesen rendszeresen jó igénybe venni ezeket a szolgáltatásokat. Így bérletet érdemes vásárolni, mellyel kedvezményhez jut a használója. És sokkal jobb fizikai közérzethez is. Ami ügye a mai világban nagyon nagyon fontos.

Várok minden kedves Hölgyet, Urat, feltöltődi, ellazulni, relaxálni. Szánj magadra te is időt. Hidd el, hogy hosszú távon megéri ez a fajta önmagaddal való törődés.

Bejelentkezés: 0670/262-59-21

További infók: www.kocsistimea.hu

Tímea

A bejegyzés trackback címe:

https://kocsistimea.blog.hu/api/trackback/id/tr8816176344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása